Otvoren novi tehnički pregled Sava Car DOO u Pljevljima

Dodajte komentar

U srijedu je svečano otvorena nova poslovnica i tehnički pregled Sava Car DOO u Pljevljima, na adresi Narodne Revolucije bb.

Sava Car DOO, čiji je osnivač Akcionarsko društvo za osiguranje Sava Montenegro, bavi se ispitivanjem tehničke ispravnosti motornih vozila i pružanjem usluga u toj oblasti.

Vrpcu su presjekli izvršni direktor Sava Montenegro AD – Nebojša Šćekić i izvršni direktor Sava Car DOO – Radenko Damjanović.

Pljevlja su za nas značajno tržište, i mi se tako ophodimo prema Pljevljima, ulažemo, zapošljavamo nove ljude i trudimo se da to što nudimo bude na najvišem mogućem nivou. Otvaranje novih poslovnica i tehničkih pregleda dokaz je da smo na pravom putu i da to što planiramo ostvarujemo na pravi način”, rekao je Šćekić.

Iz ove osiguravajuće kuće su kazali da na Sava Car tehničkim pregledima, građani i pravna lica iz Pljevalja i okoline imaju priliku da dobiju najkvalitetnije usluge: tehnički pregled, osiguranje motornih vozila, registraciju, prenos vlasništva, potvrde proizvođača, zeleni karton i drugo. Sava Car DOO je obezbijedilo kompletnu registraciju za penzionere, zaposlene i članove njihovih porodica na rate i to bez kamate.

Posebno mi je zadovoljstvo što smo danas ovdje, jer je 2011. godine, baš u Pljevljima, u Ibarskoj ulici otvoren naš prvi Sava Car tehnički pregled. Prepoznajući potencijal grada Pljevalja, kao i rastuće potrebe naših postojećih klijenata na ovom području, odlučili smo da otvorimo još jedan tehnički pregled, i tako naše usluge približimo još većem broju klijenata”, zaključio je izvršni direktor Sava Car-a – Radenko Damjanović.

Društvo ima poslovnice u svim većim gradovima Crne Gore: Podgorici, Herceg Novom, Kotoru, Budvi, Tivtu, Baru, Ulcinju, Nikšiću, Danilovgradu, Cetinju, Bijelom Polju, Beranama, Pljevljima i Rožajama, dok u Beranama, Bijelom Polju, Podgorici, Nikšiću, Vladimiru, Budvi i Pljevljima, ima i tehničke preglede.

Osiguravajuće društvo Sava Montenegro, koje je u 100 procentnom vlasništvu Pozavarovalnice Sava Re, posluje na crnogorskom tržištu neživotnih osiguranja već 16 godina, sa tržišnim učešćem od oko 19 odsto.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *