“Magija finansija: Šta nam brojevi zaista govore” – Predavanje na temu razumijevanja suštine finansijskih izvještaja

Dodajte komentar

U našem svakodnevnom poslu često se srijećemo sa finansijskim problemima kompanija koji često nastaju usljed nerazumijevanja koncepta finansijskih izvještaja.

Imajući to u vidu, Fidelity consulting odlučila je da napravi jednodnevno predavanje na temu razumijevanja suštine finansijskih izvještaja i njihovog uticaja na poslovanje kompanije.

Naučićete da pravilno čitate bilanse i analizirate poslovanje kompanije, kako pametno da pregovarate sa bankom, da pravilno restrukturirate biznis, kao i da prepoznate znake bankrota. Odlučili smo da ovo predavanje nazovemo “Magija finansija: Šta nam brojevi zaista govore”. Obećavamo da vas čeka prijatno junsko poslijepodne u podgoričkom hotelu Ramada u u četvrtak, 16/06/16 godine. Predavanje počinje u 16:16 a završavamo u 20:20 časova – naveli su iz kompanije.

Predavanje “Magija finansija: Šta nam brojevi zaista govore” sastoji se iz tri modula koji traju po 66 minuta, dok dvije pauze traju po 16 minuta.

Predavanje je namijenjeno svima onima koji žele da unaprijede svoje znanje iz oblasti praktičnih finansija – zaposlenima u malim, srednjim i velikim privatnim i državnim kompanijama, finansijskim institucijama, kao i u organizacijama i institucijama u javnoj upravi i nevladinom sektoru.

Dodatno, vjerujemo da će biti posebno interesantan za kompanije u porodičnom vlasništvu. Želimo da istaknemo da polaznici predavanja dobijaju sjajnu priliku za kvalitetno uspostavljanje novih i jačanje postojećih poslovnih i profesionalnih veza i poznanstava – kazali su iz Fidelity consulting-a.

Program preadavanja možete pogledati ovdje.

Kotizacija iznosi 49,99 eura plus pdv.

Učešće na seminaru možete prijaviti slanjem maila na edukacija@fidelityconsulting.me ili pozivom na broj 078 117 830.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *