Dvije zlatne medalje za Nikšićko Pivo

Dodajte komentar

Nikšićko Pivo dobitnik je dvije zlatne medalje za kvalitet na prestižnoj Međunarodnoj selekciji kvaliteta “Monde Selection 2016“, koja je održana 55. put. Zlatne medalje za kvalitet zavrijedili su Nikšićko Pivo u staklenoj boci od 0.5 litara i 0.33 litra.

Prestižna nagrada u godini jubileja, kada se osvrćemo na istoriju i tradiciju, ima dodatni značaj. Za nas je ovo potvrda da u Pivari „Trebjesa“ i danas, nakon 120 godina, imamo kvalitet koji traje i do sada je nagrađen sa preko 80 priznanja sa relevantnih domaćih i međunarodnih adresa“, saopštila je Natalija Milić, menadžer korporativnih komunikacija u Pivari „Trebjesa“, koja je i primila nagrade.

Monde Selection je jedna od najznačajnijih nagrada u industriji pića i važna je za kompaniju, ali i potrošače – jer predstavlja svojevrsnu garanciju da je proizvod koji konzumiraju najvećeg kvaliteta, ocijenjenog od strane nezavisnog i profesionalnog žirija“, objasnila je Milić.

Svečana ceremonija dodjele nagrada održana je ove godine u koncertnoj sali Pesti Vigado, u Budimpešti. Monde Selection ima tradiciju koja datira od 1961. godine, a medalje za kvalitet svake godine dodjeljuju se u različitom evropskom gradu.

Ove godine učestvovale su 84 zemlje i preko 3.000 proizvoda u različitim kategorijama, koje je ocjenjivalo 70 nezavisnih eksperata. U ocjenjivanju kategorije piva, vode i negazirana pića Monde Selection sarađuje sa najboljim belgijskim ekspertima u tim oblastima, od kojih su većina hemijski inženjeri i predavači na Institutu Meurice.

1

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *