Ekspozitura Societe Generale banke od ponedjeljka u Titovoj ulici

Dodajte komentar

Ekspozitura Societe Generale banke Montenegro na Starom aerodromu će od ponedjeljka, 30. maja, raditi na novoj lokaciji, u ulici Josipa Broza Tita 21.

Kako su kazali iz Societe Generale banke Montenegro, novi prostor doprinijeće poboljšanju kvaliteta usluga za klijente, na mnogo ljepšoj i pristupačnijoj lokaciji, kao i u dvostruko većem prostoru nego na staroj lokaciji.

Ekspozitura je rađena u skladu sa standardima Societe Generale Grupe i, između ostalog, prilagođena je potrebama osoba sa ivaliditetom.

Iz Societe Generale banke Montenegro su istakli da će ekspozitura na novoj lokaciji raditi po već ustaljenom radnom vremenu od osam do 15:30 časova radnim danima, a subotom od osam do 13 časova.

Societe Generale banka Montenegro ima 20 ekspozitura.

Razvoj svojih usluga temeljimo na gradnji odnosa sa klijentima i konstantno težimo da unaprijedimo kvalitet svojih usluga. Upravo zbog takvog odnosa Banka je proglašena Bankom godine u Crnoj Gori, od svjetski uticajnih finansijskih magazina The Banker i Euromoney, u izdanju Financial Times-a“, zaključili su iz Societe Generale banke Montenegro.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *