Prvi Kongres evropskih menadžera 6. i 7. juna u Budvi

Dodajte komentar

Prvi Kongres evropskih menadžera biće održan 6. i 7. juna u hotelu Splendid u Budvi. Prvi put u istoriji menadžerskog pokreta na jednom mjestu okupiće se lideri iz poslovnog i društvenog života, menadžerskih udruženja iz preko 20 evropskih zemalja, predstavnici diplomatskog kora i međunarodnih organizacija.

Učešće na Kongresu su potvrdili predsjednici i generalni sekretari Evropske konfederacije menadžera CEC i Evropske menadžment asocijacije EMA, ali i nacionalnih asocijacija Njemačke, Francuske, Britanije, Italije, Grčke, Danske, Švedske, kao i iz regiona – Srbije, Hrvatske, Grčke, Makedonije, Bosne i Hercegovine.

Značaj ovog događaja je prepoznala Vlada Crne Gore, koja je i pokrovitelj, a partneri su: Evropska konfederacija menadžera CEC, Evropska menadžment asocijacija (EMA), Asocijacije menadžera Srbije, Hrvatske i Grčke.

Podršku je dala i Privredna Komora Crne Gore.

Centralni dio Kongresa će biti dvodnevna Konferencija na temu ”Liderstvo u izazovnim vremenima”, na kojoj će govoriti Stephen Young, Brian Mayne, Ivan Kokeza, Miša Lukić, Ljerka Puljić i drugi.

Kongres evropskih menadžera nije samo mjesto novih ideja, inspiracije i umrežavanja, već i mjesto sa kojeg će se poslati snažne poruke liderima društvenog i poslovnog života Evrope, gdje će se čuti korisni i inspirativni edukativni sadržaji govornika i lidera iz preko 20 zemalja.

Prepoznat je i kao značajna regionalna inicijativa na prostoru Balkana, posebno jer podršku i direktno učešće u organizaciji pružaju organizacije menadžera i poslovni ljudi sa ovih prostora.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *