IDEA podijelila potrošačima 200 avionskih karata, evo kome

1 komentar

Lanac prodavnica IDEA nagradio je potrošače saukupno 200 povratnih avionskih karata za osam evropskih destinacija,u okviru nagradne igre „U IDEI sreća dolijeće uz proljeće“, koja je završena prošlog petka. Pravo učešća imali su kupci koji su od 4. aprila do 15. maja u preko 100 IDEA prodavnica u 16 crnogorskih gradova ostvarili račun od 6 i više eurai popunili kupon na kasi.

U trećem, ujedno i posljednjem izvlačenju dobitnika prošlog petka u tržnom centru Mall of Montenegro u igri je bilo preko 60 000 kupona, a izvučena su imena 50 srećnih dobitnika..

Putovanje je uvijek sjajna IDEjA, zbog čega smo odlučili da upravo na takav način obradujemo naše potrošače i zahvalimo im se na povjerenju. Tokom proteklih mjesec i po kroz tri kola izvlačenjasa po dvije povratne avionske karte nagradili smo 100 potrošača iz svih djelova Crne Gore. Jako smo srećni što će oni, zahvaljujući trgovini u našim prodavnicama, imati priliku da posjete neke od najljepših evropskih gradova,“ saopšteno je iz IDEE povodom kraja nagradne igre.

Srećni dobitnici mogu da biraju putovanje u Beograd, Ljubljanu, Rim, Beč, Cirih, Frankfurt, Pariz ili Moskvu, u periodu od septembra 2016. do aprila 2017. godine (osim u “blackout” period).

Pored toga što smo obradovali naše potrošače, posebno smo se trudili da zabavimo najmlađe. Svako izvlačenje dobitnika pratio je zabavni program, druženje sa maskotom Kodi, oslikavanje lica u kojem djeca posebno uživaju, dijeljenje balona i slatkiša. Roditelji su bili zadovoljni nagradama ili barem učešćem u nagradnoj igri, a djeca su oduševljena našommaskotom Kodi”,  navodi se u saopštenju.

Prethodna dva kola održana su 23. aprila, odnosno 7. maja. Nagradna igra „U IDEI sreća dolijeće uz proljeće, lanac prodavnica organizovao je u saradnji sa MontenegroAirlines-om. Spisak dobitnika možete pročitati na sajtu www.idea.co.me.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • Kako 200 karata? U prvom kolu 25, u drugom takođe 25 a u trećem 50 karata. To je po mojoj računici 100. Gdje je još 100?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *