Konferencija CKB-a u Bijelom Polju: “Kupovina stana stambenim kreditom”

Dodajte komentar

Crnogorska komercijalna banka organizovala je u Bijelom Polju konferenciju na temu “Kupovina stana stambenim kreditom”. Događaju je prisustvovalopreko 70 klijenata koji su budući vlasnici stanova u zgradama čiji je investitor Crnogorski fond za stambeno solidarnu izgradnju (CFSSI).

Pozdravljajući prisutne sugrađane, događaj je otvorio, Feko Ramović, direktor filijale CKB-a Bijelo Polje. Prema riječima Ramovića, namjera zaposlenih u CKB-u je da svojim klijentima pomognu da donesu pravu odluku kada je u pitanju kupovina stana, jer se ona dugoročno odražava na prihode domaćinstva.

Prezentaciju je održao Nebojša Nedić, izvršnidirektor CKB-a za poslovanje sa stanovništvom i malim i srednjim preduzećima. Prisutni su imaliprilike da čuju od gospodina Nedića praktične savjete koji mogu pomoći da se donese prava odluka kada je u pitanju kupovina stana pomoću stambenog kredita, kao i da čuju iskustva više hiljada ljudi koji su korisnici stambenih kredita u CKB-u.

Prezentacija je dala odgovor na brojne i česte dileme građana kada je u pitanju kupovina stana kao što su iznos novca koji je potreban da bi kupili stan, zašto je važno izabrati najpovoljniji rok otplate, koji su razlozi da odmah prestanu da razmišljaju o uzimanju kredita sa promijenljivom kamatnom stopom, kako da upravljajuotplatom kredita ukoliko imse finansijska situacija promijeni, kao i na brojne druge važnestavke koje ihopredjeljuju prilikom uzimanja ove vrste kredita.

Nakon prezentacije klijenti su imali brojna pitanja, na koja je u interaktivnoj diskusiju, odgovoredao Nebojša Nedić, kao i kolege iz centrale banke.

Na kraju događaja je upriličena nagradna igra za prisutne klijente, a vrijedna donacija CKB-a lokalnoj zajednici u iznosu od 2.0000 eura namijenjena je Domu zdravlja Bijelo Polje, za kandidovani projekat iz domena društvene odgovornosti.

– Konferencija CKB-a u Bijelom Polju prva je u nizu koju je banka tokom 2016. godine organizovala na temu stambenih kredita. Do kraja godine, CKB planira organizaciju sličnih događaja i konferencija i u drugim crnogorskim opštinama na teme od interesa za klijente, u cilju odgovora na sva pitanja klijenata i njihove dodatne edukacije sa aspekta odgovornog upravljanja finansija – kazali su iz banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *