Nova poslovnica Sava Montenegra u Baru

Dodajte komentar

Osiguravajuće društvo Sava Montenegro otvorilo je danas novu poslovnicu u Baru. Izvršni direktor Sava Montenegro osiguranja Nebojša Šćekić i direktorica sektora za preuzimanje rizika Nataša Janičić su presijecanjem vrpce svečano otvorili novu poslovnicu.

Šćekić je iskazao zadovoljstvo što je na mapi poslovnica pomenute kompanije prisutan i Bar.

Grad Bar je strateški vrlo važno područje našeg djelovanja i bila nam je želja da u Baru poslujemo u prijatnom, efikasnom i klijentima pristupačnom poslovnom ambijentu”, rekao je on.

Nova poslovnica je na usluzi klijentima umjesto dosadašnje u Makedonskoj ulici. Od sada na novoj adresi, klijentima će biti dostupne sve usluge Sava Montenegro osiguranja shodno standardima poslovanja ove osiguravajuće kuće.

Nadam se da ćemo u novoj poslovnici, kao i do sada, uspješno odgovarati na sve zahtjeve naših klijenata kao i na potrebe tržišta osiguranja“, zaključio je Šćekić i pozvao sve zainteresovane da posjete novu poslovnicu od 6. maja.

Radno vrijeme poslovnice u Baru je radnim danima od osam do 16 časova, a kontakt telefon poslovnice je 030/319-091.

Kako su rekli u Sava Montenegro osiguranju ta kuća je u 2015. godini ostvarila najbolji rezultat u istoriji poslovanja u iznosu od 1,99 miliona eura, a fakturisano je 11,19 miliona eura premije.

Grupa Sava Re takođe je ostvarila rekordan profit od 33,4 miliona eura, ili 10,9 odsto više od planiranog.

Sava Re je ostvarila i 486,3 miliona eura bruto fakturisane premije ili 3,9 odsto više nego u 2014. godini“,saopštili su iz ove osiguravajuće kuće.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *