Posjetite izložbu “Kistom za djecu”

Dodajte komentar
Hotel Aria

Hotel Aria u saradnji sa Al galerijom organizuje svečano otvaranje izložbe slika pod nazivom “Kistom za djecu”, koja promoviše bezvremenske radove najvećih imena crnogorskog slikarstva.

Otvaranje izložbe će biti organizovano 21. aprila sa početkom u 20h u hotelu Aria, na adresi Mahala b.b., Podgorica, a izložba će biti otvorena za sve ljubitelje crnogorske umjetnosti i slikarstva do 05. maja 2016.godine.

Izložbu će otvoriti profesor likovne umjetnosti i ugledni slikar Ratko Odalović, a riječi dobrodošlice gostima na izložbi će uputiti i direktor Al Galerije Alen Alivodić, director hotela Aria Slavoljub Vukčević, kao i direktor doma “Mladost” u Bijeloj, g-din Vladimir Delić.

Nakon uvodne riječi, gosti će imati priliku da se upoznaju sa više od trideset umjetničkih slika koje datiraju od sredine prošlog vijeka, uz organizovano koktel druženje i večeru, dok će cjelokupan događaj biti uveličan orkestrom klasične muzike “Kvartet Unique”.

– Izložba “Kistom za djecu” je otvorenog tipa, stoga ovom prilikom želimo dobrodošlicu svim ljubiteljima i poštovaocima crnogorske umjetnosti i slikarstva na ovom kulturnom okupljanju, kao i da posjete izložbu nakon njenog otvaranja – kazali su organizatori.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *