UNIQA organizuje takmičenje u inovacijama i kreativnosti „UNIQA Applause“

Dodajte komentar

Povodom održavanja evropske marketing konferencije UNIQA Grupe čiji je domaćin ove godine glavni grad Bosne i Hercegovine, UNIQA International u saradnji sa Networks iz Sarajeva organizuje takmičenje u inovacijama i kreativnosti „UNIQA Applause“.

UNIQA i Networks će pružiti priliku mladim kreativcima, dizajnerima i programerima, da u periodu od narednih dva mjeseca ponude svoje ideje o mobilnoj aplikaciji koja će imati za cilj približavanje UNIQA branda i osiguranja potencijalnim klijentima na koristan način. Pored učesnika iz Bosne i Hercegovine, učešće u takmičenju će uzeti i mladi iz regiona, a među njima i takmičari iz Crne Gore.

UNIQA je svjesna da u gotovo svakoj interakciji koju brand ima sa kupcima, bilo da se radi o traženju infrormacija o kompaniji i njenim proizvodima, prodaji osiguranja, naplati štete ili njegovanju odnosa sa kupcima, leži mogućnost da se ta interakcija napravi mobilnom, a svakako i bržom, lakšom, pa i zabavnijom za krajnjeg korisnika osiguranja“, pojasnio je koncept ideje i projekta Muhamed Hadžić, UNIQA International.

Tanja Dukić iz Marketinga UNIQA Crna Gora kazala je da je češće u „UNIQA Applause“ idealna prilika za mlade da na kreativan i inovativan način ojačaju preduzetnički duh što će im, kako je kazala,  zasigurno biti od značaja u daljem razvoju i usavršavanju.

Raduje nas što učešće u takmičenju imaju i mladi iz Crne Gore jer vjerujemo da postoji veliki broj talentovanih i kreativnih osoba koje će znati da prepoznaju priliku te ih ovom prilikom pozivamo da se prijave. Pored vrijednih nagrada, najbolji među njima će imati i priliku da svoju ideju prezentuju pred predstavnicima 19 zemalja UNIQA Grupe“, kazala je Dukić.

Najbolje aplikacije će biti izglasane i nagrađene početkom juna, na evropskoj marketing konferenciji UNIQA Grupe. Rok za prijavu je 10. Maj 2016.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *