Atlas banka Kolašin: Podaci nijesu tačni, banka nije ni radila 2006. godine

Dodajte komentar

Bivša službenica filijale Atlas banke u Kolašinu Dragana Rakočević reagovala je na izjavu Kolašinke Vesne Kljajić koja tvrdi da je još 2006. godine podnijela prijavu protiv te banke.

Prema riječima Rakočević, banka 2006. godine nije ni radila već je počela da radi u maju 2007, a najbolji dokaz za to su dvije pravosnažne presude protiv Kljajić.

Kredit nijesam odobravala, bila sam šalterski radnik u banci. Dokumentacija za kredit je bila potpuno uredna i sve procedure banke su bile ispoštovane. Sve izjave Kljajić nijesu tačne. Ne znam ni otkud njoj podatak da je više od milion i po eura podignuto na tuđa imena. Ona se tri godine nije ni pojavila u banci dok je sporni kredit utužen, a nijedan euro joj nije skinut u tom periodu niti nakon toga pa čak ni poslije presude u korist banke. Čak je i advokatu bilo jasno da postupak koji je Kljajić pokrenula ne može dobiti“, kazala je Rakočević. Kako naglašava Rakočević, ona nema nikakve veze sa pričom koju je pokrenula pomenuta Kolašinka.

“Sve je lako dokazati. Osnovni sud u Kolašinu je donio presudu u korist banke, a potvrdio je Viši sud u Bijelom Polju. Ne znam zbog čega sam ja uopšte pomenuta, ali hoću da istina izađe na vidjelo. Za pominjanje moga imena u negativnom kontekstu pravdu ću potražiti kod nadležnog suda” ističe Rakočević.

Dnevne novine

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *