Tražite novu karijeru i život? Teleport će naći grad po vašoj mjeri

Dodajte komentar

Situacija kod nas je takva kakva je, i mnogi su prisiljeni da sreću potraže u nekom drugom gradu ili državi. S druge strane, neki su željni promjene i novog okruženja, ali svima je u nekom trenutku zajedničko to da nisu sigurni gdje bi tačno otišli.

Teleport je nova besplatna web aplikacija, osmišljena sa ciljem da vam pomogne da lakše pronađete svoj novi dom. Nakon što se prijavite, ponudiće vam niz parametara kako bi bilo otkriveno šta vam je važno, poput troškova života, saobraćaja ili posla kojim se bavite…

Prvu listu gradova koje vam Teleport ponudi možete dodatno da skratite odabirom i mijenjanjem drugih postavki poput broja stanovnika, vremenskih prilika… Lista će vam pokazati i koliko bi uštedeli odlaskom u neki od gradova, a klikom na svaki možete da saznate i niz drugih činjenica u odnosu na vaš sadašnji dom.

Nakon što ste odabrali svoj sljedeći grad, Teleport vam putem Teleport Zen-a nudi pomoć i oko selidbe. Riječ je o vodiču koji će znatno smanjiti stres, a ako zapnete u procesu, Teleport za nadonkanu nudi i svoje ljude koji će vam pomoći da nađete posao ili riješite probleme sa papirologijom.

B92

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *