Povoljniji krediti Hypo Alpe Adria banke, kamata 7,99% i do 25.000 eura

6 komentara

Hypo Alpe Adria banka ponudila je nove, povoljnije kredite za refinansiranje postojećih obaveza, sa nominalnom kamatnom stopom od 7,99% na godišnjem nivou (EKS od 8,24%) i maksimalnim iznosom do 25.000 eura.

Rok otplate je do 10 godina, a za iznose kredita do 20.000 eura žiranti nisu neophodni. Pored toga, ostavljena je mogućnost dobijanja dodatne gotovine u iznosu od 25% od iznosa koji se refinansira.

Procedura odobrenja je pojednostavljena, tako da se preliminarno odobrenje kredita može dobiti samo uz podnošenje lične karte i bez dodatnih troškova.

Jednim kreditom refinansiraju se sve obaveze po kreditima, kreditnim karticama i dozvoljenom prekoračenju, kako u drugim bankama, tako i u Hypo banci, i objedinjuju se u jednu, manju ratu. Klijent kompletnu proceduru završava na jednom mjestu, a uslov za sve navedeno je prenos ličnog primanja na Hypo banku.

“Sa ovim jedinstvenim proizvodom na tržištu, Hypo banka želi da omogući svim svojim klijentima, kao i onima koji to žele postati, konsolidaciju ličnih finansija u pravom smislu te riječi. Sa samo jednim proizvodom, klijenti će dobiti manje opterećenje na mjesečnom nivou, dodatni iznos sredstava i to sve bez žiranata, odnosno hipoteke, u zavisnosti od iznosa kredita. Sigurni smo da se na ovaj način, pored finansija na zdravim osnovama, gradi i dugoročno partnerstvo na zdravim osnovama.” – kazali su iz Hypo Alpe Adria banke.

HYPO_Detox_webbanner_FINAL_CG_formati_500x500_NOVO

Podijeli ovaj članak
6 Komentara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *