Hipotekarna banka otvorila filijalu u Baru

Dodajte komentar

Hipotekarna banka Crne Gore otvorila je novu poslovnicu u ulici Maršala Tita bb, u Baru. Hipotekarna banka prepoznata je po posvećenosti svojim klijentima i otvaranjem nove, savremene filijale u Baru, cilj nam je da klijentima ponudimo uslugu na još većem nivou. Svjetske inovacije u bankarskom poslovanju već godinama prva na crnogorsko tržište donosi Hipotekarna banka i mogu najaviti da će vrlo brzo i klijentima u Baru, između ostalog, biti dostupna jedinstvena 24/7 usluga, putem koje klijenti mogu realizovati sve vrste plaćanja, uplaćivati gotovinu, dnevne pazare,  obavljati različite transakcije, transfere novca ,  sve to u bilo koje doba dana i noći, svakog dana u sedmici”, istakla je direktorica filijale Bar Nada Đurović, prilikom otvaranja nove poslovnice.

Povodom otvaranja poslovnice, Hipotekarna banka je odlučila da svim bebama u barskom porodilištu, rođenim 1. februara, otvori štedni račun i dodijeli po 200 eura kao prvi štedni ulog.

Ana Golubovic – Direktor sektora za poslovanje sa pravnim licima naglasila je da se otvaranje nove poslovnice u Baru dešava kada se navršava deset godina od promjene vlasničke strukture Hipotekarne banke.

U posljednjih deset godina banka je ostvarila prosječan rast od oko 40 odsto na godišnjem nivou, što našim klijentima uliva sigurnost, a to se i vidi po stalnom rastu broja klijenata.

Hipotekarna banka ima 17 poslovnica širom Crne Gore.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *