Arapi neprikosnoveni, spremili iznenađenje

Dodajte komentar

Nacionalna avio-kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata Etihad Ervejz dobio je, već sedmu godinu za redom, priznanje za “Vodeću svetsku avio-kompaniju”.

Etihad Ervejz, koji je i strateški partner srpskog avioprevoznika Er Srbija, dobio je ovo priznanje na godišnjoj Finalnoj gala ceremoniji WorldTravelAwards(WTA) za 2015. godinu.

Ta kompanija je, kako je navedeno, dobila još tri prestižne nagrade, “Vodeća svjetska avio-kompanija 2015. godine – za Prvu klasu”, “Vodeća svjetska avio-kompanija 2015. godine – za sistem zabave na letu” i “Vodeća svjetska avio-kompanija 2015. godine – za kabinsku posadu”.

Ove četiri nagrade označavaju kraj jedne izuzetno uspješne godine za nacionalnu avio-kompaniju UAE, koju su obilježili uvođenje u rad najnovijih aviona tipa Erbas A380 i Boing 787 Drimlajner sa najinovativnijim kabinama u svijetu komercijalne avijacije, novi proizvodi i usluge na letu, kao i uvođenje novog dizajna spoljašnjosti aviona i novih uniformi, piše u saopštenju.

“To je značajna nagrada za velike napore koje smo svi mi u Etihad ervejzu uložili kako bi naša mlada i progresivna kompanija postala svjetski lider u oblastima inovacije, gostoprimstva i stila”, izjavio je Peter Baumgartner, komercijalni direktor Etihad ervejza.

On je dodao da Etihad ostaje posvećen transformaciji avio-industrije stalnim ulaganjem u najbolje ljude, proizvode i tehnologiju.

Grejam E. Kuk osnivač i predsjednik World Travel Awards izjavio je, kako je navedeno u saopštenju, da su glasači širom svijeta prepoznali posvećenost Etihada luksuznom putovanju i odali su priznanje ambiciji te kompanije da ponovo definiše način na koji će avio-kompanije da funkcionišu u 21. vijeku.

“Sa nestrpljenjem očekujem da otkrijem šta je Etihad pripremio za 2016. godinu kako bi očuvao svoju vodeću poziciju u međunarodnoj avijaciji. Čestitam cjelokupnom timu u Abu Dabiju i širom svijeta i želim vam mnogo sreće u narednoj godini”, rekao je Kuk.

Etihad ervejz je, kako je navedeno, 4. decembra proglašen za “Avio-kompaniju 2016. godine” po izboru časopisa Air Transport World (ATW), što se se smatra jednim od najprestižnijih priznanja u oblasti avijacije.

Avio-kompanija je takođe dobila nagradu “Najbolja Biznis klasa” na dodjeli Ultratravel nagrada u Dubaiju, čime je upotpunjena dugačka lista značajnih nagrada koje je avio-kompanija dobila širom svijeta tokom 2015. godine.

Etihad ervejz ima vlasnički udio u kompanijama Erberlin, Er Srbija, Er Sejšeli, Er lingus, Alitalija, Džet ervejz, Virdžin Australija, avio-kompaniji sa sjedištem u Švajcarskoj, Darvin erlajn, koja posluje pod nazivom Etihad ridženel. Etihad ervejz, erberlin, Er Srbija, Er Sejšeli, Alitalija, Etihad ridženel, Džet ervejz i NIKI su takođe članice “Etihad ervejz partners”, novog brenda koji povezuje avio-kompanije sličnih pogleda kako bi se korisnicima pružio veći izbor kroz unapređenu mrežu destinacija, usklađeni red letjenja i veće pogodnosti za česte putnike.

B92

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *