Ovo je najskuplje imanje u Americi

Dodajte komentar

Nalazi se na Hilsboro plaži, a prvobitno joj je cijena bila 139 miliona. Međutim, ovo je primjer koji rijetko viđamo – njena cijena je sada skočila, na 159 miliona dolara, uprkos prvobitnim poteškoćama u pokušaju prodaje.

Nazvana Le Palais Royal, ova ogromna vila ima šest vodopada, pri čemu je svaki od njih visok sedam metara, kao i mermerno stepenište koje je vrijedno dva miliona dolara.

Nevjerovatna količina novca utrošena na stepenište, odvešće vas do master apartmana, koji ima grijani bazen na balkonu, zlatnu dekoraciju vrijednu oko tri miliona dolara, IMAX privatni bioskop sa 18 sjedišta, kao i podzemnu garažu za 30 automobila.

Ko god da ima dovoljno novca da kupi ovu vilu, lako će popuniti prostor garaže skupocjenim automobilima. Takođe, vrijedi pomenuti da se u sklopu ove vile nalazi se i vinski podrum, sa dovoljno mjesta za 3.000 flaša, kao i ogromni integrisani akvarijum.

Ako vam sve ovo nije dovoljno, treba da znate da se u podzemlju ove vile upravo gradi jedan zabavni kompleks, koji će sadržati klizalište, noćni klub, kuglanu i karting stazu.

Već sedam godina se radi na ovoj vili, a ime koje stoji iza cijelog projekta je Džozef Leon, koji je želio da kreira čudo arhitekture inspirisano francuskom palatom.

1

2

3

4

56

Luxlife

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *