Dvodnevni trening ,,Prodajna komunikacija: Tehnike, strategije i trikovi’’

Dodajte komentar

Da li ste razmišljali o povećanju prodaje? O većoj zaradi? O efikasnijem komuniciranju sa kupcem? Dvodnevni trening ,,Prodajna komunikacija: Tehnike, strategije i trikovi’’ će se realizovati u saradnji sa mr Radojem Cerovićem.

Gospodin Cerović je psiholog, komunikolog, poslovni konsultant i iznad svega praktičar. Magistrirao je na Fakultetu psihologije , Univerzitet „La Sapienza“, Rim, gdje posle magistrature pokreće svoju konsultantsku kompaniju „Communication Strategies & Consulting“ (www.csconsulting.me). Posjeduje 19 godina iskustva iz domena kliničke i poslovne psihologije, većinom u Italiji. Neki od njegovih klijenata su: Mercedes Benz, Ernst & Young, Deutsche Telekom, Lend Rover, KPMG, Suzuki, Vlada Crne Gore, Peugeot, Citroen i mnogi drugi.

Eskpert je u domenu komunikacije i socijalnih neuronauka i primjena tih oblasti na kliničke i poslovne domene (prodaja, menadžment, motivacija, marketing, komunikacija sa klijentima, promjena poslovne kulture).

Prodavci su jedna od najtraženijih profesionalnih figura na svjetskom i domaćem tržištu rada. Danas se od prodavaca traži sve više specifičnih komunikacijskih znanja i sposobnosti. Proizvodi koji se prodaju sami od sebe su ponuđeni drugim kanalima. Za sve ostale kategorije proizvoda, sada postaje sve više jasno, neophodan je prodavac koji je u stanju da komunicira na adekvatan način, da ostvari relaciju sa klijentom, da ima adaptivan pristup klijentu i razumijevanje emotivnih procesa, odluka, razmišljanja.

Ovaj trening se bavi razvijanjem seta komunikacijskih vještina na kojima se bazira svaka prodajna aktivnost, kao i strateškim pristupima prodajnoj kominikaciji. Efikasna mješavina psiholoških i poslovnih informacija iz domena prodaje, kao i praktični pristup kroz simulacije i studije slučajeva, čini ovaj trening izuzetnim u Crnoj Gori i regionu.

Trening će se održati 02.12. i 03.12. 2015 godine u hotelu Philia (Cetinjski put bb). Cijelokupan dvodnevni trening unapređenja prodajnih tehnika vam nudimo po cijeni od 139eur (+pdv), u sklopu čega dobijate pohađanje treninga, materijale za obradu prije, tokom i nakon treninga, dva obezbjeđena ručak obroka u sklopu treninga, osvježenja i sertifikat o pohađanju treninga, u saradnji CS Consulting i zaposli.ME.

Ukoliko iskoristite priliku i budete brzi i efikasni, što se zahtjeva od današnjeg uspješnog prodavca, obezbjedili smo vam popust od -10% na ukupnu cijenu, što će reći da ova specijalna cijenovna ponuda iznosi 125.10 eura (+pdv) i otvorena je sve do 17.11., kada se završava early bird promotivna cijena. Prijave za trening se vrše slanjem ličnih podataka (ime i prezime, broj telefona, kompanija iz koje dolazite i pozicija koju obavljate) na email adresu: karijernicentar@zaposli.me. Iskoristite priliku, rezervišite svoje mjesto na vrijeme i unaprijedite svoje prodajne sposbonosti!

Detaljnije informacije i agendu pogledajte ovdje.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *