Hipotekarna banka: Beskonktaktnim plaćanjem osvojite putovanja za Beč, Rim, Pariz i krstarenje Karibima

Dodajte komentar

Hipotekarna banka organizuje nagradnu igru za sve korisnike VISA Sprint i VISA Relax kartica. Nagradna igra počinje 1. novembra a trajaće do 21. decembra. U tom periodu korisnike Visa Sprint i VISA relax kartica očekuju vrijedne nagrade: putovanja za dvije osobe u Beč, Rim, Pariz kao i krstarenje Karibima.

U nagradnoj igri mogu učestvovati svi stari i novi korisnici VISA Sprint i VISA Relax payWave kartica koji u periodu od 1. novembra do 21. decembra obave 3 ili više beskontaktnih (payWave) kupovina na POS terminalima u pojedinačnom iznosu 5,00 € ili većem. Važno je napomenuti da se transakcije obavljene na bankomatima se ne računaju kao transakcije “kupovina na POS terminalu”. Nakon što korisnik zadovolji uslove za učešće u nagradnoj igri, dobiće obavještenje putem SMS-a na telefonski broj ostavljen za kontakt. Određivanje dobitnika vrši se slučajnim izborom broja VISA Sprint i VISA Relax kartice, pomoću softvera specijalno dizajniranog za ovu priliku.

Ukupan fond  čine  5 robnih nagrada, i to: dva puta putovanje u Beč za dvije osobe, putovanje u Rim za dvije osobe, putovanje u Pariz za dvije osobe i glavna nagrada krstarenje po Karibima za dvije osobe.

Iz Hipotekarne banke su saopštili da će  4. decembra 2015. godine nagraditi 15 korisnika VISA Sprint i Relax kartica koji budu imali najveći broj beskontaktnih (payWave) transakcija (bez izvlačenja) na POS terminalima u periodu od 01.11. do01.12. 2015. godine putnim koferom Samsonite.

– Spisak dobitnika biće dostupan na web stranicama http://www.hb.co.me i objavljen u dnevnim novinama dan nakon emitovanja izvlačenja na televiziji „Vijesti”. Rok za preuzimanje nagrada je 22. januar 2016. godine. Dobitnici nagrada biće kontaktirani putem telefonskog broja ostavljenog za kontakt , a nagrade će se moći podići u Centrali Hipotekarne banke u Podgorici (adresa: Josipa Broza Tita br. 67) – saopšteno je iz banke.

Pravila nagradne igre biće objavljena u dnevnoj štampi kao i na web stranici http://www.hb.co.me.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *