Nedjelja i Svjetski Dan štednje u Hypo banci

Dodajte komentar
Učenici OŠ Maksim Gorki

Obilježavajući Dane štednje, a uoči Svjetskog dana štednje, Hypo Alpe Adria banka je i ove godine otvorila svoj vrata za mališane nižih razreda osnovnih škola, u okviru tradicionalnih „Otvorenih dana za škole“.

Već prvih dana kampanje, u Podgorici su se učenici OŠ “Maksim Gorki“ upoznali sa radom šaltera, sefovima  kao i štednim proizvodima Hypo Alpe Adria banke, posebno dječjom štednjom „Hypo zvrk“.

Predstavnici šalterskog odjeljenja objasnili su djeci da treba štedjeti od malih nogu, a približili su im proizvod Hypo zvrk koji je upravo njima namijenjen, jer uz štednju dobijaju i vrijedne nagrade, kao i dobre kamatne stope!  Djeca su posjetila i kreditne referente, dok su se kod sefova i trezora upoznali kako se čuvaju dragocjenosti. Nakon toga, svi su dobili prigodne poklone, među kojima i kasice u obliku hippa – nilskog konjića.

Iz banke su kazali da će akcija „Otvoreni dani za škole“ u Hypo banci  trajati od 27. oktobra do 2. novembra, a ima za cilj da kod najmlađih doprinese afirmaciji štednje, kao dobre navike. Pored učenika OŠ „Maksim Gorki“, filijale Hypo banke posjetiće i mališani iz još par škola i njihovih područnih odjeljenja, kao i djeca iz više opština, i po utvrđenom rasporedu ekspoziture HAAB posjetiće preko 500 mališana.

– Povodom Svjetskog dana štednje, HAAB učestvuje i u akciji koju je pokrenula Centralna Banka Crne Gore “Nedjelja štednje“. Tokom akcije, komercijalne banke i Centralna banka Crne Gore (CBCG)  dodijeliće štedne knjižice sa po 400 EUR djeci rođenoj tokom nedjelje štednje – kazali su iz banke.

Pored promovisanja štednje najmlađima, Hypo banka nudi povoljnosti svim štedišama. Oročavajući svoj novac na potpuno siguran način i po povoljnim kamatnim stopama u Hypo banci, klijent uvećava ušteđevinu i bira kada i kako će raspolagati novcem od kamate.

Djeca 2

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *