Hipotekarna banka: Putem usluge Aktiviraj sitniš klijenti uštedjeli 280.000 eura

Dodajte komentar

Od lansiranja usluge Hipotekarne banka Aktiviraj sitniš, ovakav oblik štednje koristi 4.593 klijenta, od čijih se transakcija ovim putem na štedne račune spustilo ukupno 280.406,39 eura, saopštila je ova banka.

Kako su kazali, svakim danom ovoj usluzi raste popularnost, a za godinu dana može se uštedjeti i do 800 eura, samo od sitniša, uz najkonkurentniju kamatnu stopu.

“Aktiviraj sitniš klijentima Banke koji su korisnici Visa i MasterCard debitnih kartica omogućava da prilikom svake obavljene kupovine razliku između iznosa računa i prvog većeg iznosa prenesu na drugi transakcioni račun ili račune kumulativne štednje. Iznosi se mogu zaokružiti na 50 centi, euro, dva ili pet eura. Prosječna usteda po jednoj transakciji po navedenim grupama je od 0,32 eura za limit od 50 centi do 2,28 eura za limit od pet eura”, kažu u ovoj banci.

Prema njihovim riječima, za godinu dana najviše uštede klijenti koji zaokružuju na pet eura, tako je najveći od njih u periodu 1. avgusta 2014. godine do 1.avgusta ove godine uštedio 794.97 eura i imao je gotovo jednu transakciju svakog dana.

Svoje kombinacije uštede klijenti mogu isprobati na kalkulatoru štednje koji je dostupan na novoj web strani Hipotekarne banke www.hb.co.me, a aktiviranje ove usluge je brlo i lako. Dovoljno je da klijent posjeti ekpozituru Hipotekarne banke i popuni Pristupnicu za štednju, nakon čega će se usluga aktivirati u roku od 24 sata.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *