Specijalni uslovi Hypo Alpe Adria banke na Sajmu automobila u Budvi

2 komentara

Hypo Alpe Adria banka je i ove godine  pripremila specijalne uslove lizinga za sve kupce na Sajmu automobila u Budvi, koji traje od 7. do 11. oktobra, a specijalni sajamski uslovi za Hypo kliejnte važiće čak do kraja novembra, saopšteno je iz ove banke.

Kupcima novih automobila ponudjeno je vrlo povoljno finansiranje putem lizinga uz nove, niže kamatne stope, već od 6,59%.

– Potencijalni kupci automobila mogu nas posjetiti nas na  izložbenom prostoru Hypo Banke na Sajmu i uživati  u svom novom automobilu odmah – kazali su iz banke.

Put do novog vozila je vrlo jednostavan, u svega pet koraka:

  1. Odabere se vozilo, i Hypo Alpe Adria će napraviti najbolje rješenje
  2. Popuni se zahtjev za finasiranje i prikupi dokumentacija
  3. Hypo Alpe Adria će izvršiti odobrenje za 48h
  4. Potpiše se ugovor
  5. Odabere se osiguranje

– Hypo Alpe-Adria- Bank AD Podgorica će, dakle, specijalno za Sajam automobila u Budvi od 7. do 11. oktobra, ponuditi fleksibilna rješenja za finansiranje putničkih i komercijalnih vozila bilo koje marke. Sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći da odaberete najbolji plan otplate i naravno uvijek se možete osloniti na brojne Hypo prednosti – saopštili su iz HAAB.

Uslovi:

– Minimalno učešće 20%

– Rok finansiranja do 5 godina

Kod lizinga vozila, bez obzira koje je vozilo u pitanju, nudimo najbolji model lizinga individualno prilagođen mogućnostima klijenta.

– U HAAB ćemo sa zadovoljstvom pomoći klijentu da odabere najbolji plan otplate, a klijent se, naravno, uvijek može osloniti na naše prednosti – kažu u banci.

Kao posebnu povoljnost banka nudi mogućnost otplate kasko osiguranja na rate, zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa vodećim osiguravajućim kompanijama u Crnoj Gori.

 

Podijeli ovaj članak
2 Komentara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *