Lovćen osiguranje na sajmu automobila: Popust od 20 % na kasko osiguranje

Dodajte komentar

U okviru 18. Sajma automobila u Budvi, osiguravajuće društvo Lovćen osiguranje i ove godine predstavlja svoje proizvode namijenjene osiguranju svih vrsta motornih vozila.

Svi posjetioci Hale 1 Budvanskog sajma, tokom ove sajamske manifestacije, koja se svrstava u najznačajnije, te vrste, u zemlji, će od 07. do 11. oktobra, moći da posjete štand Lovćen osiguranja, gdje će svi postojeći i novi osiguranici Lovćen osiguranja moći dobiti sve informacije o ponudi proizvoda osiguranja Lovćen osiguranja, a posebnu pažnja će biti posvećena proizvodima namijenjenim osiguranju motornih vozila.

Za vrijeme trajanja Sajma, Lovćen osiguranje, kao dio međunarodne Triglav grupacije, će svim svojim klijentima, koji zaključe novu polisu Auto kasko osiguranja, na Sajmu, odobriti specijalni sajamski popust od 20%.

– Ono što će sigurno privući pažnju su proizvodi osiguranja »AO Plus« i »Pravna zaštita«, koji se mogu kupiti za samo 3 i 2 eura uz polisu autoodgovornosti. U ponudi će biti i Lovćen lojalnost program, kao i dodatne pogodnosti za kasko osiguranje. »Lovćen lojalnost« program, prepoznaje i nagrađuje lojalne klijente, u ovom slučaju konkretno fizička lica.  Radi se o jedinstvenom sistemom udruživanja osiguranja i zbrajanja bodova. Proizvod povezuje osiguranja čime klijenti mogu da ostvare popuste do 50% na nova osiguranja i do 35% na obnovu osiguranja sljedećih vrsta: kuće/stana, stvari domaćinstva, stakla od loma, članova domaćinstva od nezgode, požarna osiguranja stambenih objekata, kasko osiguranja motornih vozila, osiguranja vozača za tjelesne povrede AO+, osiguranja opšte odgovornosti, turistička osiguranja, putna zdravstvena osiguranja i osiguranja pravne zaštite. Svojim znanjem na području osiguranja, Lovćen svojim klijentima nudi proizvode i usluge koji će zadovoljiti njihove životne i poslovne ciljeve – saopštili su iz kompanije.

 

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *