Colliers International najbolja konsultantska kuća za nekretnine u CrnojGori

3 komentara

Colliers International Crna Gora proglašen je za najbolju konsultantsku kuću u Crnoj Gori iz oblasti nekretnina, na ovogodišnjem “International Property Awards” samitu održanom u Londonu krajem septembra.

Kancelarija Colliers International-a u Crnoj Gori dio je korporacije Colliers International grupe koja posluje u 67 zemalja širom svijeta, kroz više od 500 kancelarija i zapošljava više od 16000 ljudi. Korporacija Colliers international Group kotira se na NASDAQ-u pod simbolom CIGI kao i na Toronto Stock Excange pod simbolom CIG.

“International Property Awards” koji dodjeljuje ovu prestižnu nagradu svjetski je priznat znak za izvrsnost u ovoj industriji. Svrha nagrade je da oda priznanje visokom kvalitetu usluge i promociji međunarodnih standarda. Proces suđenja i procjene izuzetno je zahtjevan i uključuje panele sa više od 70 eksperata koji analiziraju svaki aspekt poslovanja sa nekretninama. Colliers International Crna Gora kao jedini nosilac titule “5 zvjezdica” za konsalting u oblasti nekretnina u Crnoj Gori zajedno sa ostalim dobitnicima 5-zvjezdica iz 48 različitih kategorija direktno je kandidovan i takmičiće se za titulu najbolje evropske konsultantske kuće. Proglašenje pobjednika najavljeno je za decembar.

2015 International property awards montenegro_1

Colliers International poslovna kultura je univerzalna za sve Colliers timove širom svijeta i podstiče zaposlene da razmišljaju drugačije, da dijele svoje ideje i kreiraju efikasna rješenja koja ubrzavaju poslovne uspjehe naših klijenata.

Podijeli ovaj članak
3 Komentara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *