UNIQA na 18. sajmu automobila

Dodajte komentar

Na 18. Sajmu automobila u Budvi, UNIQA osiguranje  obezbjeđuje popust za kasko osiguranje vozila u iznosu do čak 50%, saopšteno je iz ove osiguravajuće kuće.UNIQA kasko osiguranje obezbjeđuju pokriće velikog broja rizika: od saobraćajnih nezgoda i šteta kod parkiranja, preko prirodnih nepogoda, požara i eksplozija, zlonamjernih postupaka trećih lica, do šteta koje nanesu životinje. Kako su kazali iz kompanije ovaj proizvod uključuje 24 časa dostupnu besplatnu pomoć na putu kao i mogućnost telefonske prijave štete svakoga dana.

– Povodom sajma automobila UNIQA je i ove godine pripremila specijalnu ponudu za nova vozila. Pored brojnih aktuelnih popusta na kasko osiguranje, UNIQA odobrava i dodatni sajamski popust u iznosu od 20%. Osim za vrijeme trajanja Sajma, sajamski popust se može ostvariti do 15.11.2015. godine i u svim UNIQA poslovnicama širom Crne Gore. Važno je napomenuti da kada se zbroje svi popusti, klijenti mogu da računaju na ukupan popust i do 50% – saopšteno je iz UNIQA osiguranja

UNIQA će se ove godine pojaviti na sajmu automobila u partnerstvu sa Porsche leasing-om, tako da će potencijalni klijenti biti u prilici da na jednom mjestu završe finansiranje i ujedno osiguranje svog novog vozila.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *