Telenor: Godinu dana besplatnog mobilnog interneta za korišćenje Fejsbuka

1 komentar

Kompanija Telenor je pripremila iznenađenje za sve one koji postanu novi Telenorovi pripejd korisnici u periodu od 17. septembra do 1. decembra 2015. godine. Novi korisnici će dobiti potpuno besplatan mobilni internet za pristup društvenoj mreži Fejsbuk i Fejsbuk Mesendžeru na period od 12 mjeseci od datuma aktivacije.

„Ovog puta za dobrodošlicu smo pripremili neograničen internet protok za komunikaciju unutar jedne od najpopularnijih društvenih mreža –Fejsbuka i besplatnu prvu aktivaciju dodatka „Dodaj sve“, u okviru koga ih nagrađujemo sa 1200 minuta u mreži, 1200 SMS poruka za sve mreže i 50 megabajta u trajanju od sedam dana, koje mogu aktivirati slanjem koda *123#.“, saopšteno je iz kompanije Telenor.

Takođe, svi postojeći pripejd korisnici putem kratkog koda *123# , aplikacije Moj Meni i portala Moj Telenor mogu aktivirati servis Fejsbuk, uz koji dobijaju neograničen internet saobraćaj za njegovo korišćenje. Cijena mjesečnog dodatka je 0,95 eura, a prva aktivacija je besplatna. Aktivacijom tog dodatka korisnici mogu na bezbjedan način da koriste Fejsbuk servis uz potpunu kontrolu troškova.

telenor facebook

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • Molim da mi se otvara Vostok na srpskom jeziku,Pravda,jer mi se ne otvaraju novine iz Srbije,samo naslov,internet u redu i ne znam zašto server otvaranja ne radi?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *