Hypo počinje sa primjenom Zakona o konverziji kredita u švajcarskim francima

Dodajte komentar

Hypo Alpe Adria banka (HAAB) od danas, pisanim putem, počinje informisanje klijenata o opštim odredbama Zakona o konverziji kredita u švajcarskim francima (CHF) u eure (EUR), kao i o svojoj namjeri da u predviđenom zakonskom roku sprovede Zakon, u skladu sa smjernicama koje je dobila od Centralne banke Crne Gore.

– HAAB je u potpunosti opredijeljena da sprovede važeće zakone, uključujući i Zakon o konverziji kredita, u najboljem interesu svojih klijenata, kao i da osigura brz i jednostavan proces konverzije.

Hypo Alpe Adria Banka će, na individualnoj osnovi, kontaktirati sve svoje klijente na koje se odnosi ovaj zakon, kako bi im objasnila koji efekat ima zakon na nivo njihovog trenutnog zaduženja, i u cilju dogovaranja novih uslova kreditiranja.

Kako bi mogli da iskoriste povoljne uslove iz  Zakona o konverziji, Hypo Alpe Adria Banka  snažno ohrabruje sve svoje klijente, koji imaju kredite sa klauzulom u CHF valuti, da što prije dođu u ekspoziture HAAB, kako bi im bile pružene sve neophodne informacije – ističu iz ove banke.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *