Vlada razriješila Aleksandra Tičića

Dodajte komentar

Na današnjoj sjednici Vlada Crne Gore razriješila je Aleksandra Tičića dužnosti savjetnika premijera za preduzetništvo i strana ulaganja, na njegov lični zahtjev.

“Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović saglasno svojim ovlašćenjima predložio je Vladi da razriješi Aleksandra Tičića dužnosti savjetnika predsjednika Vlade Crne Gore za preduzetništvo i strana ulaganja, na lični zahtjev. U prijedlogu je naveo da je Tičić podnio zahtjev za razrješenje dužnosti savjetnika premijera, iz ličnih razloga, pa predlaže Vladi da ga razriješi navedene dužnosti, na lični zahtjev”, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

Dalje se dodaje da je Komisija za kadrovska i administrativna pitanja, kao stalno radno tijelo Vlade nadležno za pitanja predlaganja imenovanja, postavljenja i razrješenja iz nadležnosti Vlade, razmotrila prijedlog Đukanovića i imajući u vidu da je Tičić podnio zahtjev za razrješenje, podnijela Vladi prijedlog o njegovom razrješenju.

“Vlada Crne Gore je razmotrila i prihvatila prijedlog rješenja Komisije za kadrovska i administrativna pitanja i, saglasno svojim ovlašćenjima, donijela rješenje o razrješenju Tičića”, zaključili su u Vladi.

Podsjećamo da je Tičić uhapšen sa još 12 sadašnjih i bivših budvanskih funkcionera zbog sumnje da su oštetili bužet Opštine Budva za više od 10 miliona eura. Tičić se trenutno nalazi u pritvoru.

Izvor: CDM

Foto: Vijesti

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *