EISA: Ovo su najbolji uređaji 2015-2016.

Dodajte komentar

EISA, Evropsko udruženje za zvuk i sliku objavila je pobjednike nagrada za sezonu 2015-2016. Tehnički eksperti iz 50 vodećih specijalizovanih magazina iz 22 evropske zemlje izglasali su 59 uređaja u svojim kategorijama, uključujući nagrade kao što su najbolji evropski pametni televizor, najbolji evropski kompaktni fotoaparat i najbolje evropske slušalice. Da bi osvojio EISA nagradu, uređaj prolazi kroz detaljne i iscrpne testove. Prvi dio se odnosi na testiranje uređaja od strane članova EISA, dok se drugi dio odnosi na demokratsko glasanje kako bi se stvorio pan-evropski konsenzus u vezi sa vrhunskim kvalitetom proizvoda.

Inače, za EISA nagrade glasa stručni žiri koji pokriva široku lepezu uređaja iz potrošačke elektronike i fotografije, kao što su: hi-fi, kućni bioskop, oprema za automobile, foto-oprema, video-oprema i mobilni uređaji.

Jorge Goncalves, predsednik EISA je izjavio: „Kada postoji toliko mnogo proizvoda na tržištu, pravi izbor nije lak za kupca. EISA nagrade su tu da pomognu i da daju fokus na najbolje proizvode sa dodatnim uvjerenjem da su ti uređaji preporučeni od strane 50 nezavisnih eksperata širom Evrope.“

EISA nagrade će biti zvanično dodeljene za vreme IFA sajma u Berlinu, najvećeg sajma potrošačke elektronike u Evropi koji se održava od 4. do 9. septembra.

Među nagrađenim uređajima nalaze se:

Smart telefon s najboljom kamerom LG G4
Najbolji tablet Lenovo YOGA Tablet 2 Pro
Najbolji smart TV LG 65UF950V
Najbolji smart telefon za široku upotrebu Huawei P8
Najbolji napredni smart telefon Samsung Galaxy S6 edge
Najbolji potrošački DSLR fotoaparat 2015-2016 Nikon D5500
Najbolji profesionalni DSLR fotoaparat Canon EOS 5DS/5DS R
Foto inovacija 2015-2016 DxO ONE
Najbolja foto i video kamera Panasonic LUMIX DMC-G7/G70 
Najbolji zvučnici Bowers & Wilkins CM6 S2
Najbolje slušalice Sennheiser MOMENTUM 2
Najbolji in-car head unit Kenwood DNX7150DAB
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *