Stanovi za radnike KAP-a po 670 eura kvadrat

Dodajte komentar

Sindikalni odbor Kombinata aluminijuma na sjednici koja je održana 25. maja donio je odluku da se na placu koji je Sindikatu dodijelio Glavni grad otpočne sa izradnjom objekta, za. potrebe kolektivnog stanovanja radnika KAP-a saopšteno je iz Sindikalnog odbora.Izabran je ponuđač za izgradnju stambenog objekta pa će se stanovi za rješavanje stambenih potreba bivših i sadašnjih radnika KAP-a obezbijediti na osnovu ugovora koji je Samostalni sindikat radnika KAP-a zaključio sa privrednim društvom „Montas Inžinjering“ iz Podgorice, koje je izabrano kao ponuđač i koje će iz sopstvenih sredstava finansirati izgradnju stanova na Urbanističkoj parceli broj 5, blok 2 , u zahvatu Detaljnog urbanističkog plana „Servisno-skladišna zona“, u skladu sa građevinskom dozvolom od 29. jula 2013.godine navedeno je u saopštenju.

Stanovi će, kako je navedeno, biti ponuđeni radnicima KAP-a, koji će moći da ih kupe po cijeni od 670,00 eura po kvadratu sa uračunatim PDVom. U narednih par dana, kako je najavljeno, biće raspisan i oglas za raspod jelu stambenihjedinica.

Za izgradnju objekta neće biti korištena sredstva iz Stambenog fonda. Ukoliko uspijemo u sudskom sporu i novac za rješavanje stambenih potreba bude vraćen, taj će novac biti podijeljen radnicima KAP-a, shodno potraživanju iz stečajne mase, zaključili su iz Sindikalnog odbora KAP-a.

Izvor: Dan

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *