Prva agencija za medicinski turizam u Crnoj Gori

Dodajte komentar

Nedavno je sa radom počela prva agencija u Crnoj Gori koja se specijalizovano bavi medicinskim turizmom – Monte Medical. Agencija je nastala u skladu sa sve većom potražnjom za medicinskim uslugama od strane stranih državljana koji borave ili su u turističkoj posjeti Crnoj Gori.

Prednost je što su medicinske usluge u Crnoj Gori čak i višestruko niže kada se uporede sa cijenama iz država odakle turisti dolaze.

Povezivanje  medicine i turizma je relativno nov vid turizma koji bilježi visoke stope rasta u svijetu, pa danas vrijednost tržišta zdravstvenog turizma  iznosi preko 100 milijardi dolara. Trend rasta nastaviće se i u budućnosti, a na njegovo usporavanje može uticati isključivo nedostatak kapaciteta, a nikako pad potražnje. U strukturi sadašnjeg ukupnog prometa zdravstvenog  turizma prednjače stomatološke usluge, spa and wellness, internističke i hirurške grane posebno rekonstruktivna odnosno estetska hirurgija.

Agencija kao start-up kompanija otvorena je za saradnju i investiranje a detaljnije informacije možete naći na website-u agencije: http://montemedical.wix.com/home#!pocetna ili na brojeve telefona +382 68 702 774 i +382 68 702 480

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *