Popunjeno “najbolje radno mjesto u regionu”

Dodajte komentar

Hrvatski alpinista i politikolog pobijedio je na konkursu za posao travopazitelja, koji su mediji nazvali naboljim radnim mjestom u regionu.

Zoran Stanko iz Ivanca za platu od gotovo 1.000 eura dvije nedelje će ‘čuvati’ robotsku kosilicu dok ona sama kosi travu. Ovaj pasionirani alpinista pobijedio je konkurenciju zahvaljujući izvrsnom poznavanju tehnologije robotske kosilice, ali i svom nenametljivom šarmu.

Potpisivanjem ugovora u Zagrebu je počeo rad travopazitelja, posla koji su mnogi proglasili trenutno najboljim u Hrvatskoj, ali i regionu. Privlačna plata od 7.500 kuna za dvije nedelje boravka na svježem vazduhu privukla je mnogo interesa čak i u regionu.

Po struci diplomirani politolog i specijalista za spoljnu politiku i diplomatiju, Zoran Stanko je pasionirani alpinista iz Ivanca u Hrvatskom Zagorju.

Gledanje trave kako raste uistinu je dio najboljeg posla u Hrvatskoj, jer travopazitelj nije osoba koja kosi travu, već to radi Husqvarna robotska kosilica.

Travopazitelj će samo biti u blizini, promatrati kako kosilica radi te na društvenim mrežama i kroz interakciju s ljudima promovirati proizvod. Travopazitelj će svoj posao obavljati na zagrebačkom Jarunu do 12.jula.

Bizlife

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *