“Prostor za umjetnost” u Societe Generale banci Montenegro

Dodajte komentar

Izložbom radova umjetnice Milene Živković Societe Generale banka Montenegro otvorila je danas svoj „Prostor za umjetnost“ u Upravnoj zgradi Banke. Prva od ukupno tri izložbe je dio projekta podrške mladim umjetnicima kojima se Banka pridružuje akcijama Građanske solidarnosti na globalnom nivou Societe Generale grupe. 

– Vrijeme građanske solidarnosti (Citizen Commitement Time) je tradicionalno ispunjeno humanitarnim i volonterskim aktivnostima zaposlenih u Grupi. Ove godine, solidarne aktivnosti su fokusirane na obrazovanje i inkluziju kroz podršku sportskih i kulturnih aktivnosti – saopštili su iz banke.

Projekat „Prostor za umjetnost“ je namijenjen mladim likovnim stvaraocima radi afirmacije njihovih novih ideja i podrške u daljem stvaralačkom radu.

Tri izložbe slika tokom ljetnjih mjeseci su ujedno i poziv  mladim umjetnicima da iskoriste prostor i predstave svoje radove.

Iz banke su kazali da će nastojati da podrže promociju umjetnika i prodaju izložbenih radova kroz svoje kanale komunikacije i na korporativnim profilima društvenih mreža Facebook i Twitter.

Milena Živković, umjetnica je koja je otvorila svojim radovima ovaj projekat. Predstavlja se sa ciklusom slika “PROSTOR”, tehnika kolaž, akrilik na platnu.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *