Procurjeli noviteti iz Applea

Dodajte komentar

Brojni sajtovi uspjeli su da dođu do podataka šta je sve tehnološki gigant Apple spremio korisnicima i kupcima za ovu godinu.

Iako je to planirano za WWDC konferenciju, čini se da kompanija iz Kupertina ipak nije uspjela da sakrije šta je sve spremila za nas u ovoj godini:

iOS 9: Novi operativni sistem biće fokusiran na poboljšanje postojećih funkcija, a korisnicima će predstaviti i novi font. Umjesto “Helvetica Nue”, novi operativni sistem koristiće novi font – “San Francisco”, koji je trenutno prisutan na kompanijinom pametnom satu.

Podrška za starije proizvode: Ako koristite iPhone 4S ili iPad mini, najnoviji apdejt Applea za operativni sistem neće usporiti starije telefone i tablete kao što je to sada slučaj s obzirom da je softver optimizovan da bolje podržava starije uređaje.

Bolje mape: Mape će dobiti i podatke o javnom prevozu, što bi napokon moglo da ubijedi ljude da ih koriste.

iTunes Radio: Najavljen prije dvije godine, iTunes Radio bi napokon trebalo da bude lansiran u većem broju zemalja. Za sada radi samo u Sjedinjenim Državama i Australiji.

Beats: Iako internetom kruže glasine da nova verzija Beats aplikacije neće biti dostupna do kraja juna, nadogradnja za nju bi trebalo da uskoro bude predstavljena. Nova aplikacija će korisnicima dozvoliti da koriste svoje stare naloge, kao i oflajn slušanje. Sve to će biti moguće po mjesečnoj cijeni od 10 dolara.

Izvor: 24sata

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *