Prostrano LED osvjetljenje sa motivima „Pjesme Evrovizije“ krasi UNIQA toranj u Beču

Dodajte komentar

Još samo jedan dan ostao je do muzičkog spektakla „Pjesma Evrovizije“! A kako je tolerancija, poštovanje različitosti i otvorenost glavna poruka Evrovizije, tako kompanija UNIQA podržava evrovizijski duh, jer i sama posluje na 19 različitih tržišta u
Evropi.

Velika manifestacija u Gradskoj dvorani u Beču se približava i „Pjesma Evrovizije“ se sve više oslikava i u izgledu grada. Kao nadaleko vidljiv uvod u ovaj veliki scenski doživljaj, UNIQA toranj u srcu Beča svijetli u ruhu „Pjesme Evrovizije“, svake večeri, od sumraka pa sve do ponoći.

UNIQA toranj, sjedište ove osiguravajuće kompanije u Beču, sa visinom od 75m, predstavlja najveći displej u gradu, jer se slika emituje preko cjelokupne površine fasade koja se prostire na više od 7.000 kvadratnih metara. Svjetlosna instalacija, koja predstavlja motive Evrovizije – kombinaciju kugli i talasa, sastoji se od preko 40.000 piksela, i 160.000 pojedinačnih LEDdioda.

“Svako ko povodom “Pjesme Evrovizije” doputuje u Beč, ne može da na putu do Bečke gradske dvorane ne prođe pored UNIQA tornja. To je dovoljan razlog da slogan „Pjesme Evrovizije“ – “Gradimo Mostove” svijetli sa centralne zgrade kompanije UNIQA”, rekao je Volfgang Kindl, CEO UNIQA International.

Specijalna osvetljenja ove vrste nalazila su se do sada na UNIQA tornju samo povodom Evropskog fudbalskog prvenstva 2008. i Svjetskog prvenstva u skijanju 2013. godine.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *