Nova akcija UNIQA osiguranja

Dodajte komentar

U duhu kampanje “Misli srcem za svoju sreću. Misli UNIQA”, UNIQA osiguranje je za svoje klijente pripremila novu prodajnu akciju – Misli za druge je samo kuća a za tebe cio svijet – kojom pruža velike povoljnosti.

“Svi koji u periodu trajanja akcije 4.maja do 4.jula osiguraju svoj stan ili kuću dobijaju besplatno osiguranje od nezgode za sve članove domaćinstva, plativši samo za jednog, kao i mogućnost da po veoma povoljnim uslovima dobiju polisu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja (MedUNIQA) za svoje članove porodice”, saopštili su iz Uniqe.

Dodaju da dobrovoljno zdravstveno osiguranje, MedUNIQA, omogućava organizaciju i pokriće troškova liječenja u najboljim zdravstvenim ustanovama na teritoriji cijele Crne Gore i Srbije, te da je namijenjeno svakoj osobi koja želi da, za sebe ili svoju porodicu, obezbijedi kvalitetnu zdravstvenu zaštitu, na jednostavan i siguran način.

“Naša četiri zida su mjesto gdje možemo da budemo ono što zaista jesmo. Tu pravimo planove za budućnost, odatle krećemo u istraživanje svijeta… I tu se uvjek vraćamo, kako bismo sakupili energiju za nove poduhvate. Zato, na koji god način da živite, dobro je učiniti sve da vaše najvažnije mjesto postane sigurna zona. Misli za druge je samo kuća a za Tebe cio svijet”, poručuju iz UNIQA osiguranja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *