Pivara traži najbolji ekološki projekat

Dodajte komentar

Pivara „Trebjesa“ pozvala je nevladine organizacije koje se bave zaštitom životne sredine da se, zaključno sa 30. aprilom, prijave na konkurs za izbor najboljeg ekološkog projekta, koji realizuje ova kompanija.

Realizaciju najboljeg ekološkog projekta Pivara će podržati novčanim fondom vrijednim 10.000 eura, a projekat može biti realizovan bilo gdje na teritoriji Crne Gore.

Iskustvo iz prethodnih godina uvjerilo nas je da je partnerstvo korporativnog i civilnog sektora zaista može da, kroz kvalitetne projekte i široku saradnju, doprinese zdravijoj okolini i većoj svijesti svih članova društva o ekologiji“, kazala je Natalija Milić, menadžer korporativnih poslova u Pivari „Trebjesa“.

Na konkurs se mogu prijaviti nevladine organizacije koje su registrovane u Crnoj Gori, a predlažu projekte koji se odnose na upravljanje otpadom, zaštitu prirodnih resursa i druge aktivnosti koje doprinose razvoju svijesti i odgovornosti o potrebi aktivnog uključivanja građana u zaštitu i unaprjeđenje životne sredine.

O projektima koji uđu u uži izbor odlučivaće stručna komisija, u sastavu: Aleksandar Dedović direktor Alfa centra, NVO koja je pobijedila na prethodnom konkursu Pivare, novinar i lokalni ekološki aktivista Damira Kalač i dva predstavnika Pivare.

Više informacija o konkursu može se naći na sajtu www.niksickopivo.com ili slanjem pitanja na [email protected].

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *