Amy Guttman je nova govornica na konferenciji Spark.me

Dodajte komentar

Ženske snage predavača na internetskoj i marketinškoj konferenciji Spark.Me pojačane su za još jedno ime, i to iz medijske industrije.

Amy Guttman je slobodna novinarka iz Londona koja za Forbes Entrepreneurs piše o preduzetništvu i preduzetnicima u razvijenim zemljama, kao i u zemljama u razvoju.

Savremena kultura, svjetski događaji i ideje koje dovode do značajnih promjena u društvu su ono što je najviše interesuje. Guttmanova ima 20-ogodišnje iskustvo kao novinarka na televiziji, radiju i štampanim/digitalnim medijima. Novinarski posao ju je vodio od SAD, preko Evrope, sve do Bliskog Istoka i Afrike, a radila je kao dopisnik za CBS News, PRI, NPR, BBC, Al Jazeera, Monocle, The Atlantic i mnoge druge poznate medijske kuće.

Zasigurno će biti zanimljivo poslušati kako svijet preduzetništva izgleda iz perspektive nekoga ko je obišao svijet i sagledao ga sa svih uglova, a na pozornici će se Amy pridružiti i mnogi drugi predavači – popis se nalazi na stranicama konferencije.

Spark.me, jedna od najvećih regionalnih marketing konferencija, održaće se po treći put 31. maja i 01. juna 2015. godine u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o., agenta registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *