Nova ponuda kredita Hypo banke: Do 15 hiljada eura bez žiranata

Dodajte komentar

Hypo Alpe Adria banka plasirala je na tržište KEŠ KREDITE sa nominalnom fiksnom kamatnom stopom od 8,99%, uz mogućnost zaduženja bez žiranata i do 15.000 eura, uz rok otplate do 7 godina!

To nije sve, jer od ponedjeljka 20. aprila Hypo Alpe Adria banka nudi klijentima posebne povoljnosti prilikom odobravanja  gotovinskih kredita.

Osim povoljnih uslova koji su ponuđeni klijentima kroz kamatnu stopu i otplatu bez žiranata, dodatni benefiti za svakog klijenta kojem se u narednom periodu odobri kredit su:

– Besplatno održavanje E-bankinga u periodu od 6 (šest) mjeseci od trenutka aktiviranja, kao i besplatan pristup sistemu elektronskog plaćanja

– Umanjenje naknade za obradu kredita za 1% za klijente kojima se osim gotovinskog kredita odobri i revolving kartica.

Gotovinski kredit se odobrava  sa fiksnom kamatnom stopom, i ratom  kredita u nepromijenjenom iznosu tokom trajanja roka otplate kredita.Krediti se odobravaju državljanima Crne Gore, a posebna pogodnost za klijente je osiguranje za slučaj gubitka posla i trajnog invaliditeta preko 50%.

Starosna dob klijenta je minimalno 23 godine uz uslov stalnog radnog odnosa. Mjesečni anuitet ne može prelaziti 50% redovnih neto mjesečnih primanja.

Kamatna stopa je od 8,99% na godišnjem nivou (efektivna kamatna stopa – od  10,17% , uz naknadu za obradu kredita od 1%)

novi krediti

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *