www.Nekretnina.me: Pržno, pored hotela „Maestral“, trosoban stan, 83m2, sa prelijepim pogledom na more

Dodajte komentar

Budva, Pržno – trosoban luksuzan stan, do hotela Maestral

Potpuno nov stan, površine 83m2, na četvrtom spratu, pored hotela „Maestral“, u Pržnom, sa spektakularnim pogledom na more.

Stan ima veoma funkcionalan raspored prostorija, sa naglašenim i intenzivnim prilivom svjetla sa južne strane. Stan ima tri spavaće sobe, sa pogledom na more i naselje u okruženju objekta, sa karakterističnim zasadima maslina i prepoznatljivom lokalnom arhitekturom naselja Pržno. Zgrada ima lift, veliku podzemnu garažu i dovoljan broj garažnih mjesta, slobodnih za prodaju. Garažno mjesto je uključeno u cijenu stana.

Krovna terasa je izdijeljena na površine koje odgovaraju površinama pripadajućih stanova, a koje vlasnici stanova mogu da koriste u ljetnim mjesecima i relaksiraju se uz nevjerovatan pogled na more.

Pržno je dio budvanske rivijere i dalje sačuvan od nagle i neplanske urbanizacije i ima sačuvan mediteranski duh i u arhitekturi i u kulturi lokalnog stanovništva. U neposrednoj blizini su čuveni Miločer i Kraljičina plaža, sa uređenim parkovima i smaragdnim morem.

Površina: 83m2;
Spavaćih soba: 3;
Kupatila: 2;
Sprat: 4;
Udaljenost do mora: 50m;

Cijena stana sa uključenim garažnim mjestom: 270.000 eur

Kontakt
[email protected] :E
+382 67 310 006 :T

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *