E-račun – prijem mjesečnih računa u aplikaciji NLB Klik

Dodajte komentar

E-račun je posebna usluga u okviru aplikacije mobilnog bankarstva NLB Klik, koja omogućava prijem mjesečnih računa. Svi klijenti NLB Klik mobilnog bankarstva od sada mogu dobiti mjesečne račune na svoj telefon i mogu ih platiti na svega par klikova, sa bilo koje lokacije na svijetu. Dovoljno je da imaju pametan telefon i da koriste mobilno bankarstvo NLB Klik.

Da bi se usluga aktivirala postojećim klijentima, dovoljno je da popune obrazac u prilogu stranice www.nlb.me/NLBKlik i izaberu operatere čije mjesečne račune žele da primaju, a zatim obrazac dostave najbližoj NLB poslovnici, nakon čega će usluga biti aktivirana.

Novi klijenti uslugu mogu izabrati prijavom na NLB Klik ili u okviru paketa NLB Klasik plus paket, koji sadrži i ovu uslugu.

Informaciju da je E- račun za izabranog operatera za prethodni mjesec isporučen, klijenti dobijaju putem SMS poruke, a na korisniku je da samo jednim klikom izvrši plaćanje računa.

EPCG, Mtel, T-com i T-mobile su partneri čije račune je moguće isporučiti u okviru aplikacije NLB Klik, a uskoro će biti obuhvaćeni i svi ostali mjesečni računi. Isporuka E-računa u aplikaciji je besplatna za klijente, dok sama naknada za plaćanje računa iznosi 0,22 EUR i 25% je jeftinija od plaćanja usluge na šalteru u Banci.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *