Potpisan memorandum o saradnji Instituta za kreditno i finansijsko savjetovanje i kompanije E-MON

Dodajte komentar

Prošle sedmice je u Podgorici potpisan Memorandum o saradnji Instituta za kreditno i finansijsko savjetovanje sa kompanijom “E-mon” doo iz Podgorice, kompanijom bez koje je skoro nemoguće zamisliti elektronsko poslovanje u Crnoj Gori.

Na ovaj način Institut za kreditno i finansijsko savjetovanje je dobio značajnog partnera za realizaciju projekta ‘Finansijska edukacija nije za ocjenu”.

Prvi korak u saradnji biće gostavanje predstavnika “E-mon” doo na predavanju koje se organizuje u sklopu navedenog projekta, a pod nazivom “Nije sve u kamati, nešto je I u naknadi”, koje će biti održano 24. aprila 2015 godine, u prostorijama PR Centra na Starom aerodromu.

“E-mon” doo, osim što je pokazao da je veoma društveno odgovorna kompanija, obavezao se da će u domenu svojih mogućnosti podržati projektne aktivnosti usmjerene na poboljšanje kvaliteta usluga, dok se Institut za finansijsko I kreditno savjetovanje obavezao da će u najvećoj mogućoj mjeri koristiti usluge “E-mon” doo kompanije kao primjer smanjenja troškova klijenata, povećanju brzine i sigurnosti realizacije plaćanja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *