Pratite Societe Generale banku Montenegro i na društvenim mrežama

Dodajte komentar

Societe Generale banka Montenegro od sjutra imaće i profile na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Foursquare i YouTube.

Kako su kazali iz ove banke, korporativni profili na društvenim mrežama biće kanali za brzu i direktnu komunikaciju sa klijentima o novim proizvodima, uslugama, aktivnostima Banke, javnim događajima i drugim temama koje će biti razmjenjivane sa pratiocima društvenih mreža.

„Societe Generale banka Montenegro je na raspolaganju za sva pitanja u domenu svog djelovanja za posjetioce i pratioce društvenih mreža Facebook i Twitter. Na kanalu YouTube biće postavljani svi video materijali Banke, odnosno reklamni spotovi i javni događaji. Na Foursquare-u koja informiše korisnike o lokacijama u blizini, naznačene su adrese ekspozitura i bankomata Banke, kao i radno vrijeme ekspozitura“, kazali su iz SGBM.

Najavljeno je i da će sva četiri profila biti direktno povezana sa zvaničnim sajtom Banke koji će na naslovnoj strani sadržati ikonice za Facebook, Twitter, YouTube i Foursqare.

“Klikom na ove ikonice, posjetilac sajta se direktno upućuje na profil društvenih mreža. Otvaranjem profila na društvenim mrežama Banka nastoji da u direktnoj komunikaciji osluškuje potrebe klijenata i poboljša kvalitet svojih usluga”, rekli su iz ove banke.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *