Porto Montenegro nominovan za najbolju međunarodnu marinu

Dodajte komentar

Marina Porto Montenegro iz Tivta nominovana je prošle sedmice za prestižno priznanje u kategoriji Najbolja međunarodna marina, koje dodjeljuje Marina Industries Association (MIA) iz Australije.

Predsjednik MIA udruženja Endrju Čepman kazao je da su nominovani kandidati izabrani jer njihov kvalitet rada, posvećenost i snažna podrška u razvoju jahting usluge, predstavljaju reper za kvalitet i uzor marinama koje teže sličnom uspjehu.

Izvšni direktor kluba Marina pri asocijaciji MIA Sajmon MekLin naveo je su nominacije odličan podsticaj za održavanje kvaliteta i dobre poslovne prakse u industriji marina, ali i izuzetan način da se promovišu ciljevi asocijacije MIA.

Prema riječima direktora tivatske marine Toni Brauna, nominacije potvrđuju kvalitet usluge u marini Porto Montenegro, ali i našu ambiciju da budemo vodeća luksuzna marina za superjahte na Mediteranu.

Dobitnici nagrada za svaku od 13 kategorija biće poznati na 15. Međunarodnoj marina konferenciji u Gold Coast-u u Austrailiji, koja se održava od 3. do 5.maja ove godine.

U kategoriji Najbolja međunarodna marina kandidovane su i Albany Marina sa Bahama, Westhaven Marina sa Novog Zelanda i Port Denarau Marina sa Fidžija.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *