Telenorova “Srećna dopuna”: Toyota Auris za najsrećnijeg pripaid korisnika

Dodajte komentar

Pripaid korisnici Telenora od danas imaju mogućnost da učestvuju u nagradnoj igri “Srećna dopuna”.

Svakog sata šest srećnih dobitnika očekuje dopuna od tri eura, svakog dana jedan korisnik dobija 4G telefon Huawei Y550, a svake nedjelje iPhone 6, dok će na kraju nagrade igre, jedan korisnik postati vlasnik automobila Toyota Auris.

“Telenor uvijek misli i na svoje priprejd korisnike, a „Srećna dopuna“ je jedan od načina da se korisnici zabave i da ih mi nagradimo za vjernost. Svaka dopuna preko tri eura automatski kandiduje korisnika za izvlačenje jedne od nagrada, i svi oni će dobiti propratni SMS sa informacijom o nagradnoj igri. U izvlačenju za Toyotu Auris učestvovaće svi korisnici koji su bili kandidovani za satne, dnevne i nedjeljne nagrade“, saopšteno je iz kompanije.

Svi novoaktivirani korisnici u promotivnom periodu direktno se kandiduju za glavnu nagradu, a dobijaju i mogućnost da besplatno aktiviraju prvi nedjeljni dodatak “Dodaj sve“.

Srećni dobitnici dobiće SMS obavještenja, dok svi korisnici spisak dobitnika mogu provjeriti na sajtu www.telenor.me/pwg. Nagradna igra će trajati do 30. aprila, do ponoći.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *