Kinezi traže radnike u Crnoj Gori: Potrebni inženjeri, prevodioc…

3 komentara

Kompanija China Road and Bridge Corporation CRBC, izabrani izvođač radova na prioritetnoj dionici autoputa Bar-Boljare, objavila je nove oglase za radnike koje će angažovati na tom projektu.

CRBC, kako se navodi na sajtu www.prekoveze.me, traži proaktivne i motivisane kandidate za određena radna mjesta, čije je sjedište u Podgorici. Rok za prijave je 16. Mart. 

Kompaniji CRBC su potrebni inženjeri za gradnju puteva i mostova, geodetski i inženjeri laboratorije i osiguranja kvaliteta, za šta je potrebno da kandidati posjeduju Bachelor diplomu, a poželjna je i master.

Kandidati bi trebalo da imaju crnogorsku inženjersku licencu, registrovanu kod lokalnih nadležnih organa.

“Potrebno je dobro znanje engleskog jezika, da je kandidat vrijedan i sposoban da radi pod pritiskom, a poželjne su i jake komunikacione sposobnosti i spremnost na rad sa različitim timovima”, navodi se u oglasima.

Potrebno je da kandidat imati i minimum deset godina inženjerskog iskustva sa značajnim praktičnim znanjem.

CRBC takođe traži i inženjera rudarstva, za šta se traži Bachelor diploma iz te oblasti, a poželjna je i master.

Oglsom se traži i inženjer gradnje tunela, za šta je potrebna Bachelor diploma u građevinskom, geotehničkom ili strukturalnom inženjerstvu, dok se preferiraju kandidati sa master diplomom.

CRBC-ju je potreban i prevodilac, sa minimum Bachelor diplomom engeskog jezika, dok je poželjna i master. Kandidat bi trebalo da tečno govori i piše na engleskom jeziku, kao i da mu je maternji jezik crnogorski.

“Potrebno je da ima računarske sposobnosti, da je vrijedan i da ima dobre međuljudske i komunikacione vještine. On treba sa ima i deset godina relevantnog iskustva”, navodi se u oglasu.

Podijeli ovaj članak
3 Komentara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *