Facebook u opasnosti: Twitter sprema nešto fenomenalno

Dodajte komentar

Kao i svaka društvena mreža, i Twitter često mijenja i dodaje nove opcije. Prema informacijama koje trenutno kruže internetom, uskoro nas na Twitteru očekuju velike promjene.

Kevin Vajl iz kompanije Twitter, kaže da je njena budućnost uvidio snimcima, naprednijem slanju privatnih poruka i prilagođavanju timeline-a.

Prošlog mjeseca predstavljen je dugo očekivani video servis koji korisnicima omogućava mijenjanje i objavljivanje klipova dugih do 30 sekundi, i to putem aplikacije. Vrlo je moguće da će budućnost Twittera uključivati i duže snimke, a možda čak i filmove koji će moći da se kupe pritiskom na dugme “Buy”.

Još jedna opcija koja se nedavno pojavila su grupne direktne poruke, uz čiju pomoć Twitter želi da postane konkurencija aplikacijama kao što su WhatsApp i Facebook Messenger. Takođe, od januara je korisnicima Twittera dostupna i “While you were away” opcija, koja sumira najpopularnije tvitove iz perioda tokom kog nisu bili ulogovani, prenosi Telegraf.

Trenutno je dizajn sajta pod najvećom udarom kritika, jer prema mišljenju mnogih podsjeća na Facebook, pa uskoro možemo očekivati promjene i na tom polju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *