“Lovćen auto štete” – mobilna aplikacija za prijavu šteta na vozilima

Dodajte komentar

Lovćen osiguranje je svojim osiguranicima omogućio novu uslugu na tržištu Crne Gore pod nazivom “Lovćen auto štete“. Riječ je o mobilnoj aplikaciji za pametne telefone koja omogućava brzo informisanje u slučaju saobraćajne nezgode u kojoj je oštećeno vozilo.

“Iskustvo primjene obrasca Evropski izvještaj za prijavu manjih šteta na vozilima, stvorilo je potrebu da Lovćen svojim osiguranicima omogući brzo informisanje o koracima koje treba preduzeti pri nastanku saobraćajne nezgode. Riječ je o mobilnoj aplikaciji za pametne telefone koja omogućava brzo informisanje u slučaju saobraćajne nezgode u kojoj je oštećeno vozilo. Aplikacija se može preuzeti besplatno sa Google play-a”, kazali su u Lovćen osiguranju.

Uz pomoć ove aplikacije osiguranici i svi zainteresovani se mogu informisati o načinima prijave kasko štete ili štete po osnovu autoodgovornosti ili kako popuniti obrazac evropskog izvještaja.

“Na ovaj način se štedi vrijeme, jer dovoljno je napraviti fotografije štete, popuniti potrebne podatke i prijaviti štetu, nakon čega Vas kontaktira zaposleni iz Lovćen osiguranja. Za sve informacije i pitanja zainteresovani pišu na e-mail [email protected], objašnjavaju u Lovćen osiguranju.

Ova aplikacija omogućava lako pozivanje Policije, Hitne pomoći, Šlep službe Lovćen auta ili Call centra Lovćen osiguranja, kao i lako nalaženje lokacija i informacije o info centrima Lovćen osiguranja u Crnoj Gori.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *