Kakav će biti i šta će nuditi Hard Rock kafe u Podgorici

Dodajte komentar

Hard Rock pokreće svijet, šireći kulturu rok muzike od grada do grada, a sada svjetski poznati brend stiže i u Crnu Goru. Hard Rock International i Abu Dhabi Financial Group danas su objavili otvaranje svoje prve Hard Rock Cafe lokacije na Balkanu, u glavnom gradu Crne Gore, Podgorici. Smješten u ekskluzivnom i najvećem komercijalnom centru u zemlji, Atlas Capital-u, novi Hard Rock Cafe će nesumnjivo predstavljati atrakciju za građane, kao i posjetioce i turiste.

Objekat površine 800 kvadratnih metara, uključuje kafe i restoran sa 144 mjesta za sjedenje, prepoznatljivi i živopisni bar kapaciteta do 25 osoba, prostranu terasu, binu za nastup mladih bendova koji će okarakterisati buduću podgoričku muzičku scenu, kao i Rock Shop.

Memorabilije iz Hard Rock famozne kolekcije krasiće zidove Hard Rock Cafe Podgorica, uključujući predmete koji su pripadali legendarnim, kao i savremenim muzičarima iz cijelog svijeta. Fanovi će moći da vide Rijanino crno odijelo od vinila, akustičnu gitaru Ričija Sambore, Santaninu električnu gitaru, Madonin Zlatni album, U2 plavu denim jaknu, i još mnogo toga.

– Oduševljeni smo što smo konačno stigli u Podgoricu, na našu prvu lokaciju na Balkanu. Hard Rock Cafe Podgorica će sigurno dati ogroman doprinos lokalnoj muzičkoj i noćnoj sceni. Čestitamo našim franšiznim partnerima Abu Dhabi Financial Group na njihovom trudu da otvore izuzetan Hard Rock Cafe u glavnom gradu. Radujemo se što smo u prilici da pružimo autentično iskustvo i slavimo našu strast za muzikom sa lokalnom zajednicom. Takođe, želimo da se zahvalimo Atlas Capital Centru za svu podršku i dobrodošlicu u vašu zemlju – izjavio je u ime Hard Rock International-a Anibal Fernandez, Regionalni potpredsjednik kompanije za Evropu, Bliski istok i Afriku.

– U Crnoj Gori smo prisutni već 7 godina, kroz projekat Atlas Capital Centra čiji smo vlasnici, inače najvećeg pojedinačnog objekta tog tipa u Crnoj Gori na preko 95,000 kvadratnih metara. U saradnji sa korporacijom Hard Rock International, grupacija je postala vlasnik franšize za Hard Rock Cafe za Region. Hard Rock Cafe Podgorica je prvi u nizu kafe-a koji će se otvoriti u ovom dijelu Jugoistocne Evrope, a u planu je i otvaranje novih kafe-a u bliskoj budućnosti. Ponosni smo na činjenicu da se prvi Hard Rock Cafe otvara baš u Podgorici, čime dajemo značajan doprinos poboljšanju ponude u oblasti turizma i ugostiteljstva. Takođe, veliko je zadovoljstvo što smo ovom prilikom u mogućnosti da primimo preko 80 mladih ljudi da nam se pridruže i postanu članovi našeg tima  – izjavio je Predrag Kozić, Direktor projekata ADFG za Istočnu Evropu.

Gosti Hard Rock Cafe-a Podgorica mogu uživati u svježem, veoma kvalitetnom Hard Rock osnovnom meniju, uključujući svima omiljeni Legendary Experience meni, na kojem se nalazi autentičan izbor legendarnih burgera. Hard Rock Smokehouse (roštilj) sprema se na Hickory drvetu, kako bi se lagano i do savršenstva pekla popularna rebarca, piletina i ostali specijaliteti na meniju.
Pored hrane, nagrađivani Hard Rock Cafe meni uključuje Hurricane (Uragan), Margaritu, pića po recepturi poznatih, kao i Alternative Rock (bezalkoholna) pića, sva dostupna u popularnim Hard Rock suvenir čašama. Hard Rock kokteli se spremaju na licu mjesta, kao i hrana, i autentični su kao što su to i memorabilije na zidovima.

Rock Shop nudi predmete inspirisane rokenrolom, kao i kolekcionarske Hard Rock Cafe proizvode u ekskluzivnom ambijentu unutar kafe-a. Proizvodi jedinstvenog dizajna, sa logotipom Hard Rock Cafe Podgorica, mogu se kupiti samo na ovom mjestu, što dodatno uvećava privlačnost svakog predmeta. Fanovi, takođe, mogu kupiti popularne značke i pridružiti se velikom broju kolekcionara Hard Rock Cafe ”pins”-a iz čitavog svijeta.

Od osnivanja 1971, Hard Rock je posvećen mnogim filantropskim povodima i aktivnostima širom svijeta, a Hard Rock Cafe Podgorica takođe donosi takvu posvećenost lokalnom tržištu. U svakom Hard Rock gradu, zaposleni imaju prioritet da postanu vrijedan partner zajednice. U formi fondova, hrane i pića, robi i volontiranju, Hard Rock Cafe Podgorica će pomagati zajednicu, kao i učestvovati u globalnim korporativnim filantropskim inicijativama, od programa podizanja svijesti o raku dojke do uključivanja rok ikona u slične akcije putem niza godišnjih kampanja u znaku Hard Rock Cafe majica sa njihovim potpisima.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *