Zaposleni u Sava Montenegro osiguranju dobrovoljno dali krv

Dodajte komentar

Zaposleni u Sava Montenegro osiguranju su u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Crne Gore sproveli akciju dobrovoljnog davanja krvi. Sava Montenegro AD već tradicionalno organizuje akcije doborovoljnog davanja krvi u drugoj polovini decembra – povodom obilježavanja Dana Društva (31.12.).

Akcija se sprovodi u svim gradovima Crne Gore, u kojima postoje prostorije Zavoda za transfuziju krvi – Podgorici, Nikšiću, Pljevljima, Baru, Kotoru, Risnu, Bijelom Polju, Beranama i Cetinju.

“Smatramo da je ovo najljepši način da zaključimo listu akcija koje sprovedemo u toku jedne godine. Zdravlje je najbitnije i u duhu predstojećih praznika zaposleni Sava Montenegro AD svima žele upravo to – dobro zdravlje. Svjesni svega što se dešava oko nas želimo da pomognemo i onima koje ne poznajemo, pa ovu akciju sprovodimo kako bi uvijek bilo dovoljno krvi za one čije zdravlje, odnosno život, zavise od nje. Kao što glasi naš slogan: za svaki slučaj!”, navodi se u saopštenju dostavljenom portalu Bankar.me.

“Dajući krv, obezbjeđujemo sigurniju budućnost nama samima, našoj porodici i prijateljima. Želimo da svojim primjerom motivišemo građane da podržavaju akcije ovog tipa i budu učesnici u što većem broju sličnih.” – rekao je Nebojša Šćekić, izvršni direktor Sava Montenegro AD.

Dana 18.12.2014. godine, na svečanosti u Tivtu, Zavod za transfuziju krvi Crne Gore i Svjetska zdravstvena organizacija su Sava Montenegro osiguranju dodijelili priznanje za doprinos u promociji dobrovoljnog davalaštva krvi.

„Ono što činimo i dajemo ne osiromašuje nas, već nas čini bogatijima!“

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *