Novogodišnja akcija Hypo Alpe Adria banke: Pokloni osnovcima za srećnu 2015.

Dodajte komentar

Hypo Alpe Adria banka AD Podgorica nastavila je ovogodišnje Pro futuro projekte društvene odgovornosti,  podjelom novogodišnjih poklon paketića u više obrazovnih institucija.

Podjela paketića počela je posjetom JU Resursni centar za obrazovanje i osposobljavanje „1. jun“, gdje su za 150 učenika Centra podijeljeni novogodišnji pokloni.

Takođe, djeci koji žive u naselju Konik u Podgorici, a pohađaju nastavu u skladu sa programom inkluzivnog obrazovanja Roma,  Hypo banka obezbijedila je 172 novogodišnja poklon paketića, u saradnjii sa Romskim obrazovnim fondom.  Pokloni su im uručeni nakon predstave i kulturno zabavnog programa, upriličenog u OŠ “Božidar Vuković-Podgoričanin” za učenike RAE populacije.

U saradnji sa NVO Dječji edukativni centar “Pčelica” Hypo banka je novogodišnjim poklon paketićima podržala novogodisnju akciju “Dodaj čaroliju”,  u kojoj smo zajednički obradovali brojne mališane iz Lijeve Rijeke i Međurječja, koji pohađaju OŠ “Šćepan Đukić” i OŠ “Međuriječje”

“Ovim gestom, u okviru aktivnosti korporativne društvene odgovornosti,  koji u HAAB nazivamo “Hypo Pro futuro”, Hypo banka potvrđuje svoju posvećenost najmlađoj populaciji, ali  i kategorijama koja su u stanju socijalne potrebe.  Nova godina i  praznici  su prilika da se učenicima Centra “1.jun”, kao i djeci iz kampa na Vrelima ribničkim, kao i djeci u Lijevoj rijeci,  poželi sreća i zdravlje, puno igre i osmijeha, i  naravno dobre ocjene i u 2015. godini “, kazala je Željka Radulović, PR Hypo Alpe Adria banke.

Hypo Alpe-Adria-Bank AD Podgorica nastavlja započetu akciju podrške najmlađima, kroz dodjelu knjiga najboljim učenicima i školskim bibliotekama.

Ali, to nije sve, jer uslijediće i donacije najboljim srednjim  školama, u sklopu nastavka društveno-odgovornih aktivnosti .

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *